ERP bir organizasyonun tüm veri ve süreçlerinin tek bir noktada entegre edildiği bilgi sistemleridir. Genellikle ERP sistemleri donanım ve yazılımın da dahil olduğu çok sayıda bileşen içerir.Çoğu ERP sistemi entegrasyonu gerçekleştirebilmek için, organizasyon genelinde bulunan çok sayıdaki fonksiyonlardan elde ettiği verilerini depolamak için birleştirilmiş veritabanı kullanmaktadır. İşletmelerde mal ve hizmet üretimi için gereken işgücü, makine, malzeme gibi kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını sağlayan bütünleşik yönetim sistemlerine verilen genel addır.Kurumsal kaynak planlaması (ERP) sistemleri, bir işletmenin tüm veri ve işlemlerini bir araya getirmeye veya bir araya getirilmesine yardımcı olmaya çalışan ve genelde kullanımı kolay olan sistemlerdir.
Klasik bir ERP yazılımı işlem yapabilmek için bilgisayarın çeşitli yazılım ve donanımlarını kullanır. ERP sistemleri temel olarak değişik verilerin saklanabildiği bütünleşik bir veritabanı kullanırlar.ERP kavramı ilk olarak üretim çevrelerinde kullanılmaya başlansa da; günümüzde ERP sistemleri çok daha geniş bir alanda telaffuz edilmektedir.ERP sistemleri, bir işletmenin iş alanına ya da ismine bakmadan, işletmenin tüm temel işlemlerini kendi yapısı altında toplayabilir. İşletmeler, kâr amacı olmayan kuruluşlar, vakıflar, hükümetler veya diğer varlıklar, ERP sistemlerini kullanabilirler.
Entegre Finansal Bilgiler
Entegre Müşteri Sipariş Bilgisi
Standardizasyon ve İmalat İşlem
Hızlarının Artması
Stokları Optimize Etme
İK Bilgilerinin Standardizasyonu
WhatsApp ile bize ulaş.
2008 yılında Bilişim ve Teknoloji alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu. Çağın gerekliliği olan teknoloji ve beraberinde getirdiği faydaları sürdürülebilir ve daha anlaşılır olarak sunmayı amaç edinmiş, başta ülkesi ve dünya geneline güvenilir bir teknoloji şirketi olmayı amaçlamıştır.
WhatsApp ile bize ulaş.